Mail ons

Volg ons

Omdat one size fits
all niet bestaat.

01. Kennismaking

Laat ons kennis maken met jouw verhaal. Bij ons is gevoel de basis voor een goede relatie en betekenisvol werk. Daarom spreken wij het liefst “face to face” op de klant locatie.

02. Strategie

Design valt of staat met een overdacht plan. Als je weet wie je bent, kun je worden wij je wil zijn. Tijdens onze inspiratiegesprekken gaan we opzoek naar de kern van jouw verhaal en maken we plannen om jouw merk tot leven te brengen of verder te kunnen laten groeien.
In deze gesprekken nemen we een diepe duik in het waarom, hoe, wat, doelgroep, klantproblemen, concurrenten en communicatiemiddelen.

03. Design

Val op in een wereld vol ruis. Wij zijn een ontwerpstudio en brengen ideeën tot leven. Showcase jouw verhaal, breng klanten visueel in contact met jouw merk en maak impact op jouw doelgroep.

Grafisch ontwerp
Visuele identiteit
UX/UI design

01. Visual

Mensen zijn visueel ingesteld. Beeldtaal spreken we immers bijna allemaal en vaak zegt een beeld toch echt meer dan 1000 woorden. Trek mensen mee in jouw verhaal en laat ze kennismaken in jouw merkbeleving.

02. Belevings-
management

Soms zijn we de architect en aannemer in één. Wij zorgen dat de afspraken en visuele uitingen op een juiste wijze worden doorgevoerd, deadlines gehaald worden en voeren een kwaliteitscontrole uit. Alles om jouw merk tot in de puntjes, te laten kennismaken met de doelgroep.

03. Meetup

Wij hebben klanten voor het leven en bouwen aan jaloersmakende relaties. Om te kunnen blijven groeien, lopen wij graag mee aan de zijlijn van jouw bedrijf. We hebben regelmatig contact en denken mee in ontwikkelingen en kansen. 

Get in touch.

Contact
hallo@studiorevived.nl
+316 417 395 74

Adres
De Ambachten 70
5591 NJ Heeze, Nederland

© revived 2023

All rights reserved

mijn omzet daalt / nieuwe klantgroep aanspreken / onderscheidende positionering bouwen / gelukkiger ondernemen / visiebepaling
mijn omzet daalt / nieuwe klantgroep aanspreken / onderscheidende positionering bouwen / gelukkiger ondernemen / visiebepaling