Menu

Menu

Maak een fictieve
franchise organisatie.

Om te kunnen opschalen met jouw organisatie, is de eerste duik die we nemen in de bedrijfsstructuur.

Een veelvoorkomende stagnatie van groei heeft te maken met structuur. Er moet een fundamentele basis aanwezig zijn die je kunt kopiëren en steeds opnieuw kan gebruiken. 

Een waardevolle techniek die je kunt inzetten is het denken als een franchiseorganisatie.

Het denken als franchise organisatie kan je helpen bij het structureren van je bedrijf. Als er morgen een nieuwe zelfsturende locatie opent van jouw bedrijf. Welke zaken en middelen moet je diegene meegeven om er net zo’n succes van te kunnen maken als de hoofdvestiging. Een van de belangrijkste zaken is het hebben van dezelfde waarden en beleving. Zorg voor een sterk en duidelijk beleidsplan. Hierin staan onder andere de normen en waarden van het bedrijf, de missie en visie en de doelgroep. 

Buiten dit document moet de nevenvestiging toegang hebben tot alle grafische zaken van de organisatie. Wat ons direct verder brengt naar bestandsbeheer. Zorg voor een stabiele en veilige cloudopslag. Revived maakt hiervoor gebruik van Dropbox. Overal ter wereld kan ons team en onze klanten bij de juiste bestanden. 

Zo zijn er tal van onderdelen welke aan bod komen bij het verfranchisen van jouw organisatie. 
Als jij jouw bedrijf wil opschalen, denk dan eens aan deze techniek. 

Laten we in gesprek gaan.

mijn omzet daalt / nieuwe klantgroep aanspreken / onderscheidende positionering bouwen / gelukkiger ondernemen / visiebepaling
mijn omzet daalt / nieuwe klantgroep aanspreken / onderscheidende positionering bouwen / gelukkiger ondernemen / visiebepaling

Laten we in gesprek gaan.