Mail ons

Jos Collet, oprichter en de drijvende kracht achter de studio.

We spreken met Jos, oprichter van Revived, om te ontdekken waarom dat gelukkig maken zo belangrijk voor hem is.

Revived is veel veranderd de afgelopen 7 jaar. Van het bedrukken van t-shirts tot gevelreclame tot een volwaardig strategisch ontwerpbureau. Ik beschouw Revived als een levend wezen. Een wezen dat kan bewegen in tijden dat het moeilijk is, kan groeien wanneer het er klaar voor is én kan inspelen op nieuwe kansen. Graag ben ik continu in beweging en laat ik mijzelf inspireren door mooie mensen.

Je onderneming is een spiegel van je persoonlijke toestand.

Geloof in jezelf en heb vertrouwen in jouw ondernemersreis.

Werkgeluk is voor mij een heel belangrijk onderdeel omdat werk een enorme impact heeft op mijn privéleven. Het is een van de 4 pijlers uit het leven. Revived is zo gerevolutioneerd door steeds opzoek te gaan naar geluk. Steeds weer stel ik mezelf de vraag; wordt ik hier echt gelukkig van? Als het antwoord negatief blijkt te zijn ga ik opzoek naar een vervoeging. Dat is tenslotte een van de krachtigste tools van een eigen onderneming runnen.

Ik ben ervan overtuigd dat geluk in verbinding staat met gezondheid en succes. Daar wil ik binnen Revived alles aan doen om geluk ook bij klanten te kunnen bereiken. 

Lees ook

Samen bouwen
aan vertrouwen

Contact
hallo@studiorevived.nl
+316 417 395 74

Adres
De Ambachten 70
5591 NJ Heeze, Nederland

© revived 2023
mijn omzet daalt / nieuwe klantgroep aanspreken / onderscheidende positionering bouwen / gelukkiger ondernemen / visiebepaling /
mijn omzet daalt / nieuwe klantgroep aanspreken / onderscheidende positionering bouwen / gelukkiger ondernemen / visiebepaling /
mijn omzet daalt / nieuwe klantgroep aanspreken / onderscheidende positionering bouwen / gelukkiger ondernemen / visiebepaling
mijn omzet daalt / nieuwe klantgroep aanspreken / onderscheidende positionering bouwen / gelukkiger ondernemen / visiebepaling