Omdat we geloven dat one size fits all niet bestaat, vertellen we graag iets meer over ons.

Revived is een strategisch denker, ontwerper en heeft een obsessie voor het helpen van ambitieuze klanten, om het maximale uit hun bedrijf te halen. We schrijven groeiplannen, geven advies, ontwerpen unieke ervaringen en staan naast je in moeilijke periodes. Het liefst voor organisaties waarbij de mens centraal staat. Met onze creatieve en methodische aanpak halen we het vertrouwen naar boven en bouwen we samen aan een duurzame toekomst. 

ABOUT US

Strategisch creatief in het onderscheiden van merken

Als brand design studio combineren we merkstrategie, design en fotografie om organisaties te helpen de beste versie van zichzelf te worden. In een snel veranderende wereld sluiten klanten zich aan bij merken die mensen echt helpen, met elkaar in contact komen en waarde toevoegen. Wij brengen ideeën tot leven en helpen ambitieuze merken en organisaties te onderscheiden en het behalen van hun doelen.

Jos Collet
Oprichter en eigenaar van strategisch ontwerpstudio Revived.
Jos Collet is de drijvende kracht achter de studio. Zijn gerichte manier van werken en doorzettingsvermogen leiden tot doordachte ontwerpen.

Duitse dog, Raza
Onze 6 jarige kantoorhond brengt ons altijd op andere inzichten. Ze neemt ons iedere dag mee in de buitenlucht en begroet iedereen met een lompe knuffel. 

Samenwerking boven concurrentie. We werken liever samen en maken gebruik van ieders kwaliteiten.

Bij onze klanten staan mensen centraal

Veel van hen wonen in het nuchtere zuiden, staan open voor nieuwe input, hechten veel waarde aan persoonlijkheid en waardering, kijken positief naar de toekomst en hebben een verhoogde interesse in muziek, reizen, kunst en cultuur.

Waar wij graag voor werken:
Kunst & cultuur, zorg, hospitality, onderwijs en overheid.

Mensen met dromen ontmoeten, verbinden, helpen en samen bouwen aan vertrouwen.

SERVICES

Merkadvies

DIAGNOSE / WORKSHOPS / ONDERZOEK

Merkstrategie

STRATEGIESESSIES / MERKHART / POSITIONERING / PROPOSITIE

Merkidentiteit

VISUELE IDENTITEIT / GRAPHIC DESIGN / TONE OF VOICE

Beleving & Activatie

WEBSITE / FOTOGRAFIE / VIDEO / CAMPAGNE / MARKETING

Samen bouwen
aan vertrouwen

Contact
hallo@studiorevived.nl
+316 417 395 74

Adres
De Ambachten 70
5591 NJ Heeze, Nederland

© revived 2023
mijn omzet daalt / nieuwe klantgroep aanspreken / onderscheidende positionering bouwen / gelukkiger ondernemen / visiebepaling /
mijn omzet daalt / nieuwe klantgroep aanspreken / onderscheidende positionering bouwen / gelukkiger ondernemen / visiebepaling /